Про каву вже давно все сказано, описано і показано. І що ж тоді робити в кавових блогах? Передруковувати інфо – це класно але ми так повторюємось і стаємо не цікавими. Залишаються лише винахідницько-дослідні експерименти. А що може проекспериментувати пересічна людина? Лише нові рецепти і способи тонкого приготування напитку або страви з кавою.
Ви знаєте, що таке офісна кава? Ні? Думаю знаєте:) Це така бурда, котру запарюють і постійно п’ють у великих дозах. Так от.
Рецепт слабокавового офісно напою для регулярного вживання без значної шкоди організму.
Складові частини:
- вода – 450 грам;
- кава – 2 з вершком чайні ложки;
- цукор – 4 з вершком чайні ложки ;
Інструменти для приготування:
- чайна ложечка;
- горнятко (0,5 літри);
- аркуш паперу;
Спосіб приготування:
Ставите горнятко на стіл, берете у праву руку чайну ложку і насипаєте в горнятко спочатку цукор (пам’ятайте, що якщо дати спочатку каву, а потім тією ж ложкою набирати цукор, то в загальній офісній банці з цукром залишиться мелена кава, котра виглядає неестетично у інших напитках де використовують цукор ваші співробітники, чай наприклад), далі ніжним рухом засипаєте цукор і заливаєте 100 градусну воду в посудину, так щоб не розтраскати по всій кухні чи підвіконнику, де ви зазвичай робите напитки. Все. Бурда вже закалатана, тепер надійшла черга до аркуша паперу, бажано цупкого, крейдованого але можна і звичний А4 використати. Берете папір, згинаєте пополам (А4) і, увага, накриваєте зверху горнятко. Чекаєте, поки контур горла посудини відіб’єтсья вологим колом чи квадратом, а може ще якоюсь геометричною хфігурою, далі переключаєте на іншу сторінку інтернет браузер, перегортаєте аркуш другим боком і накриваєте знову ваше горнятко. Ждете, дочитуючи цікаву статтю. І, УРА, офісне пійло бурда кавен – готова до вживання. Відрізняється стійким настояним смаком, ароматом, температурою, котра не ошпарить язика і кількістю, котра добра для шлангування. Шлангування – це процес, що називаєтсья – зачекайте, я доп’ю каву і відразу все зроблю.
Смачного 🙂