А ви пробували каву з перцем?
В розігріту турку потрібно всипати 1-1.5 г чорного перцю, 4 чайні ложки кави, залити холодною водою (100 мл), довести до кипіння, долити ще 150 мл води, довести знову до кипіння, додати ще 250 мл води, дати покипіти 5-10 хв. і подавати до столу.
Можна ще простіше, на одну порцію, грам перцю, 2-3 ложки кави, долити води на одну чашку, довести до кипіння і буде кава, що щипає за язик і з першого ковтка важко відразу визначити, що це за інгрідієнт цікавий такий є в каві.
Ну як? Сподобалось?
Якщо у вас є власні цікаві рецепти, будемо вдячні, якщо поділитесь ними з нами і нашими читачати. Просто залишіть рецепт в коментарях до цього запису.