Від Тарас Амброз Зображення07.11.2012 Ранковий аромат Спочатку її треба підсмажити, далі помолоти, а потім зварити і насолоджуватись. Міткикава Розказати друзям Facebook Twitter Pinterest Google + LinkedIn Email Попередня статтяГарний настрій – гарний день Наступна статтяТреба поприбирати Вам може сподобатись Від дерева до обсмаженого зерна кави Про кофеїн Причастя кавою Залишити відповідь Скасувати коментарВаша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *Коментар * Ім'я * Email * Сайт Зберегти моє ім'я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Отримувати нові коментарі по пошті. Ви можете підписатися без коментування.
Перерва в активній роботі журналу Добрий день, Друзі. Сьогодні ми робимо перерву в роботі нашого ресурсу. Наскільки? Невідомо. Потрібен час для відпочинку, нових ідей і бачень. Проте, інколи, будемо…
Скажи Чізззззззз Цікаво, а від українського міліціонера через скільки б секунд дістав би гумовим патиком по голові і отримав би поламану камеру в догонку?