Печені яблука

печені яблука

Ще один варіант на тему ” осіння класика ” – печені яблука. Існує безліч рецептів – печені яблука з волоськими горіхами, медом, корицею, з родзинками, горіхами і чорносливом, курагою, у вині, в молоці і ще з десяток різних складових.
Отже , спосіб приготування:

Яблука вимити. Акуратно видалити серцевину, не розрізаючи яблуко і не проколюючи наскрізь.
Взяти форму / деко. Змастити маслом (якщо запікати в духовці то t 180 ). Викласти яблука, полити сиропом з цукру і води (2 : 1 ).
Запікати в духовці 10-15 хвилин, в мікрохвильовці 8-10 хвилин.

Подавати теплими, зверху можна посипати цукровою пудрою, рубаними горіхами , полити медом або розплавленим шоколадом. Для фантазії тут немає кордонів.
Печені яблука не тільки десерт, так само їх подають в якості гарніру до птиці або м’яса. І навіть з морозивом.
Смачного!

печені яблука2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Отримувати нові коментарі по пошті. Ви можете підписатися без коментування.