Крем-суп із гарбуза – страва дуже проста і водночас неймовірно смачна та ситна.
Візьмемо маленьку цибулину, зубчик часнику, картоплину і шматок невеликий гарбуза (гарбуза має бути в 3-4 рази більше, ніж картоплі). Часник і цибульку дрібно ріжемо і підсмажуємо в олії до золотого кольору. Тим часом ріжемо на кубики картоплю і гарбуз. Кидаємо усе в каструлю, можна додати трохи води, якщо гарбуз не дуже соковитий. Варимо усе, поки овочі не зваряться. Регулярно помішуємо. Тепер додаємо сіль, перець, а ще вершки або домашню сметану (можна і магазинну), варимо ще 2 хвилини. Тепер усе збиваємо блендером, поки не вийде однорідна маса.
Найкраще смакує гарячим із сухариками і зеленню (петрушка, кінза). Смачного!