Від Тарас Амброз Новини журналу01.07.2013 Повертаємось Сьогодні розпочинаємо дещо оновлений формат публікацій. Сподіваємось, що кожен день буде мати свою тематичну родзинку. Сьогодні – це розділ “На Кухні” з Оксаною Височанською. Зустрічайте перший рецепт після 10 години :). Розказати друзям Facebook Twitter Pinterest Google + LinkedIn Email Попередня статтяПертусін шукає авторів-ентузіастів Наступна статтяПертусін оновився 1 коментар Ім'я : 01.07.2013 о 09:02 Нічого не вийде. Цей проект мертвонароджений. В чому ідея? Де оригінальність? Таких контентозвалищ в інтернеті мільйон! Відповіcти Залишити відповідь Скасувати коментарВаша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *Коментар * Ім'я * Email * Сайт Зберегти моє ім'я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Отримувати нові коментарі по пошті. Ви можете підписатися без коментування.
Перерва в активній роботі журналу Добрий день, Друзі. Сьогодні ми робимо перерву в роботі нашого ресурсу. Наскільки? Невідомо. Потрібен час для відпочинку, нових ідей і бачень. Проте, інколи, будемо…
Нічого не вийде. Цей проект мертвонароджений. В чому ідея? Де оригінальність? Таких контентозвалищ в інтернеті мільйон!