Тірамісу
Це один із найпопулярніших італійських рецептів, на батьківщині тірамісу готують дуже жирне, усе через сир маскарпоне, із якого готують крем. Я люблю “лайт”-варіант, для…
Це один із найпопулярніших італійських рецептів, на батьківщині тірамісу готують дуже жирне, усе через сир маскарпоне, із якого готують крем. Я люблю “лайт”-варіант, для…
Самбусіки – це пиріжки, формою схожі на вареники, але печуть їх у духовці. Це смачна закуска, їх зручно брати в подорож, бо самбусіки нешвидко…
Для крихкого тіста потрібно 150 г м’якого масла, 1-2 ложки сметани, 1 жовток, щипта солі, 50 г цукру, 200 г борошна. Розтираємо масло з…
Моя сімейка і друзі просто шаленіють від цієї закуски, перекуски, додатку до перших страв – тіропіту можна їсти по-всякому. До пива, замість канапки, дуже…
Варіант пляцка, коли мало часу, а треба щось смачненьке спекти. У мене його з’їдають просто неймовірно швидко. І усі питають: а що це, а як…